Proostwetering 86 3604 DP Maarssen

Omschrijving

Bent u op zoek naar een ENERGIEZUINIG, RIANT & EXCLUSIEF GRACHTENPAND, met de volgende kernwoorden?

ROYALE AFMETING – ENERGIELABEL A – LIGGING AAN DE GRACHT – ZEER LUXE EN MODERN – HOOGWAARDIGE AFWERKING – VERRASSEND ZONNIGE TUIN – EIGEN ONDERGRONDSE PARKEERPLAATS – ZONNEPANELEN – AUTOLUW.

Maak dan een afspraak om PROOSTWETERING 86 in MAARSSEN van dichtbij te bekijken!

Op een mooie, rustige locatie in de populaire wijk Op Buuren, staat dit royale, hoogwaardig afgewerkte grachtenpand met vrij uitzicht over een zijarm van de Vecht. Luxe, energiezuinig en ruimtelijk wonen! Deze ruime, karakteristieke woning heeft maar liefst 5 slaapkamers, een luxe badkamer met als eyecatcher een vrijstaand bad, een fraai afgewerkte (woon)keuken met luxe apparatuur, een grote, lichte woonkamer, een fijne, verrassend zonnige achtertuin met vrijstaande berging en achterom en een eigen parkeerplaats in de ondergrondse garage. Het pand is netjes afgewerkt met onder meer glad stucwerk op de plafonds, fraaie stompe deuren, hardhouten kozijnen en is deels voorzien van vloerverwarming. Tevens is het dak voorzien van zonnepanelen en is het huis energiezuinig. De tuin grenst aan een afgesloten terrein, enkel toegankelijk voor bewoners van aangrenzende woningen, waar zich ook een speeltuin bevindt. Aangrenzend bevindt zich de ondergrondse garage met een eigen parkeerplaats.

Kortom, heerlijk duurzaam, energiezuinig en luxe wonen op een prachtige locatie.

Op Buuren betreft een unieke 21e-eeuwse wijk nabij het centrum van Maarssen-Dorp waarvan de architectuur, geïnspireerd op (Amsterdamse) grachtenpanden, internationaal aanzien geniet!
De dynamische wijk ligt aan de oevers van de rivier de Vecht, tussen Oud-Zuilen en de dorpskern van Maarssen, nabij de A2. Op 20 minuten fietsen sta je middenin het bruisende centrum van Utrecht en door de centrale ligging rijd je al in 25 minuten naar Amsterdam.

Bijzonder aan de wijk is het vele natuurschoon in de directe omgeving. Zo kun je genieten van de prachtige natuur langs de Vecht en aan, of op, de Maarsseveense of Loosdrechtse plassen. Aan de Proostwetering bevind je je in een jonge, gezellige en dynamische buurt. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Zo is er een bushalte op 5 minuten loopafstand en een sfeervolle bistro met jachthaven. ’s Zomers worden de bootjes te water gelaten van de helling op het plein kun je met de sup of boot varen over de Vecht. Tevens is er voor de actieve mens genoeg te doen met diverse sportfaciliteiten in de buurt zoals tennis, hockey en voetbal. Bovendien is de wijk uiterst geschikt voor een gezin met opgroeiende kinderen. Er bevinden zich meerdere speelplaatsen en een kinderopvang in de wijk en er zijn diverse basisscholen op fietsafstand.

Indeling:

Begane grond:
Ruime entree/ ruime hal met meterkast, wc met zwevend toilet en fonteintje en een ruime, L-vormige trapkast. De aan de voorzijde gesitueerde, royale woonkamer is licht door de grote ramen en de begane grond, is onlangs voorzien van een geheel nieuwe visgraat pvc vloer en is voorzien van vloerverwarming. De openslaande deuren naar de tuin, aangrenzend aan het eetgedeelte aan de achterzijde van de woning, maken het geheel ruimtelijk en open. Aan de achterzijde bevindt zich tevens een moderne, greep loze en halfopen keuken met ruime natuurstenen werkbladen, een 6 pits gaskookplaat met 2-delige oven, een afzuigkap, Quooker, vaatwasser en een koel-vries combinatie. De fijne, groene en verrassend zonnige tuin heeft een vrijstaande berging voorzien van Sedum dakbedekking en geeft daarnaast toegang tot het afgesloten terrein met speelplaats en ondergrondse parkeergarage met een eigen parkeerplaats.

1e verdieping:
Ruime overloop met luxe badkamer, separate WC en trapopgang naar de 2e verdieping. Je vindt hier 2 ruime, lichte slaapkamers met grote ramen en een derde (slaap)kamer/kantoor met uitzicht op het water en het aangrenzende plein in Op Buuren. De badkamer is voorzien van vloerverwarming, een groot vrijstaand ligbad, een dubbele wastafel met meubel en een ruime inloopdouche met regendouche.

2e verdieping:
Ook hier vindt je een ruime overloop met aangrenzend 2 grote, lichte slaapkamers en een aparte, lichte wasruimte met wasmachine-/droger aansluiting. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van 2 dakkapellen en de slaapkamer aan de achterzijde heeft een groot Velux raam. Bijzonder aan deze kamers is het hoge plafond van maar liefst 6 meter! Tenslotte is via de overloop ook een door middel van vlizotrap bereikbare zolder gerealiseerd. De ruim opgezette indeling, grote raampartijen en nette afwerking maken dit een zeer compleet huis. Met onder meer energielabel A, zonnepanelen en Sedum dakbedekking op de schuur is dit huis tevens duurzaam en energiezuinig.

Kortom, een aantrekkelijke, luxe woning in de populaire wijk Op Buuren!

Bijzonderheden:
– Het originele bouwjaar is 2013, echter hebben de eigenaren de woning in 2015 casco gekocht en daarna enkel met hoogwaardige materialen afgewerkt;
– Energielabel A;
– Dak voorzien van zonnepanelen;
– Elektraverbruik: zonnepanelen leveren meer op dan verbruik;
– Gasverbruik 4 persoons huishouden: 900 m³ per jaar;
– Autoluwe ligging aan de gracht;
– Hoogwaardige afwerking op alle verdiepingen;
– 5 ruime slaapkamers;
– 1 parkeerplaats in ondergrondse garage;
– Servicekosten voor de eigen parkeerplaats bedragen € 22,- per maand;
– Achtertuin met achterom;
– Afgesloten terrein met speelgelegenheid, grenzend aan ondergrondse garage en tuin;
– Glasvezel aansluiting;
– Regelmatig wordt er een bootplek of parkeerplaats te huur of te koop aangeboden;
– Oplevering in overleg;

Lees de volledige omschrijving

Contact

Derk Makelaardij

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Herenhuis, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2013
Soort dak
Pannen
Ligging
Aan rustige weg, aan water, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
161 m²
Overige inpandige ruimte
4 m²
Externe bergruimte
6 m²
Perceel
105 m²
Inhoud
603 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Inloopdouche, ligbad, wastafel, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Glasvezel kabel, mechanische ventilatie, tv kabel, zonnepanelen

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
HR (gas gestookt combiketel uit 2013, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Maarssen A 6691
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
MSN02-A-6691

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin
Achtertuin
41 m²
Ligging tuin
Gelegen op het noord bereikbaar via achterom

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren, parkeergarage
Bekijk alle kenmerken

Overige media