Verkoop

Een huis verkopen is een ingrijpende beslissing en een spannende gebeurtenis. Is het jouw/jullie eerste koopwoning? Is je eerste kind hier geboren? In elke woning zit een bepaalde geschiedenis en elke woning heeft zo een eigen verhaal. De woning heeft een bepaalde (emotionele) waarde. Derk makelaardij is benieuwd naar jouw verhaal achter de woning en tracht zo jouw waarde goed in te schatten.

Samen bepalen wij de plus- en minpunten van jouw woning, waarna we de ideale prijs vaststellen aan de hand van de beschikbare marktkennis. We besteden dan ook veel tijd aan het uiteenzetten van een goede verkoopstrategie middels bijvoorbeeld via social media zodat de potentiële doelgroep vergroot en eerder bereikt wordt.

Ook is er de mogelijkheid om een videofilm te laten maken van jouw woning, waarbij de volle potentie van jouw woning wordt getoond.

Heb jij interesse om je woning te verkopen bij derk makelaardij? Kom dan langs op onze vestiging voor een vrijblijvend gesprek. Indien je liever thuis in de vertrouwde omgeving wil afspreken aarzel dan niet en stuur een e-mail of bel!

Verkopen kan al vanaf € 3.995,-.