Over ons

Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Derk Koelman en werk sinds 1997 in de makelaardij. In deze periode heb ik mijn makelaardij studie met werk gecombineerd. Een perfecte combinatie tussen theorie en praktijk.

Na jarenlange werkervaring bij verschillende NVM makelaars in de regio, ben ik in 2010 ben derk makelaardij gestart. Een nieuw NVM kantoor met verfrissende ideeën en verkoopstrategieën die bij jouw woning passen, zonder een 9-17 uur mentaliteit. Ik sta dan ook volledig volledig tot jouw beschikking.

Als geboren Maarssenaar heb ik mijn hele leven in de gemeente Stichtse Vecht gewoond. Ik voel mij dan ook zeer thuis in deze omgeving. In mijn werk heb ik inmiddels veel klanten geadviseerd over hun persoonlijke woonsituatie. Deze waardevolle ervaringen helpen mij in mijn dagelijkse zoektocht naar de beste koper voor jouw huis!

Missie

Wij maken de regionale woningmarkt van Utrecht e.o. transparant voor starters en doorstromers.

Visie

Derk makelaardij zorgt voor betaalbare woningen voor starters en doorstromers in Utrecht en omstreken. Middels een volledig klantgerichte en transparante werkwijze benut derk makelaardij de kwaliteit van de woningen van verkopende klanten optimaal, daarnaast geeft derk makelaardij je financieringsmogelijkheden tot wel zésmaal het jaarinkomen en maakt daarmee de kans op het vinden van jouw droomwoning een stuk groter! 

Strategie

Wij van derk makelaardij trachten ons te onderscheiden van concurrent-makelaars via 4 unieke pijlers, te weten:

  • Derk makelaardij bied je de mogelijkheid in de avond en het weekend te bezichtigingen.
  • Ook bied derk makelaardij je een aantrekkelijke promofilm van jouw woning. De makelaar zal in de film een uitgebreide digitale rondleiding geven welke vervolgens onder andere op de website te zien zal zijn.
  • Woningen binnen de portefeuille van derk makelaardij worden aangeboden met financieringsmogelijkheden tot wel zesmaal het jaarinkomen middels de duokoopconstructie, jouw woning wordt zo toegankelijk voor een grotere doelgroep.
  • Bij derk makelaardij is het o.a. mogelijk om een 3D-visualisatie te laten ontwerpen en daarmee de potentie van jouw woning optimaal te benutten. Via deze unieke verkoopinstrumenten onderscheid ik mij van andere makelaars in de regio en speel ik optimaal in op jouw behoefte en op de behoefte van de klant.